Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Diensten voor paardeigenaren

De beste zorg voor uw paard in handen van de echte specialist.

De expertise van Klaas Vos betreft orthopedische ingrepen zoals het platen van gebroken benen en het uitvoeren van knie-revisies, alsmede het uitvoeren van kijkoperaties in buik (laparoscopie) en gewrichten (arthroscopie).

U kunt  Nicolas Vos inhuren voor uw paard inzake advies, een second opinion, onderzoek, diagnosestelling, een ingreep,  behandeling, prognosestelling en nazorg.

   06 520 44 156

 

Arthroscopie

O.a. kijkoperaties in gewrichten.

Lees verder

Orthopedie

O.a. frakturen, TTA, artrose, gescheurde kruisbanden, teugel behandeling, patella luxie.

Lees verder

Laparoscopie

O.a Sterilisatie, castratie, vastzetten maag.

Lees verder

NB Opereren en het slagen van een ingreep is en blijft mensen werk. Complicaties kunnen er optreden als gevolg van de ingreep, maar ook als gevolg van onvoorziene omstandigheden tijdens de revalidatie. De chirurg en zijn  team doen hun uiterste best, daar mag u op vertrouwen, maar garantie op een uiteindelijk slagen van een ingreep kan helaas nooit worden gegeven. 


lees meer over de procedure

Copyright © 2022 VOS, Veterinaire Operatie Service B.V.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren